Dotari si Utilaje

  • Masina de sablat
  • Elevatoare Auto
  • Stand de curatat si de testat injectoare benzina
  • Stand reglare directie
  • Instalatie incarcare cu freon
  • Cumputer diagnoza auto

Ghid de urgenta in caz de accident

     

    Dorim sa va informam cu privire la cateva aspecte legate de efectuarea reparatilor in caz de accident, recomandari care au ca finalitate siguranta proprie si cea a bunurilor Dvs.

 

 In caz de accident, va recomandam cu toata responsabilitatea ca reparatia masinii Dvs. sa o faceti la NICOGEL, reparator autorizat DACIA.

 

  Va reamintim ca singura persoana care decide unde se repara autovehiculul este proprietarul sau utilizatorul ei. Va informam asupra acestor aspectre intrucat exista societati de asigurare care recomanda efectuarea reparatiilor autovehiculului avariat in unitati service care nu sunt agreate de Producatorul DACIA Auto si de Registrul Auto Roman (RAR).

 

   Societatile de asigurari nu pot impune atelierul service unde se face reparatia autovehiculului pe care il detineti, nici macar atunci cand reparatia trebuie facuta pe Polita RCA a celui care v-a avariat masina.

   In cazul anumitor contracte de leasing, utilizatorul este obligat contractual si in acest sens primeste imputernicire pentru efectuarea reparatilor doar intr-un atelier service autorizat de catre firma producatoare Dacia.

 

    Dorim prin acest demers sa fiti informat asupra drepturilor Dvs. de a va repara autoturismul intr-o reprezentanta, fapt ce va confera siguranta unei lucrari de calitate, efectuata de catre un personal calificat, in concordanta cu cerintele firmei producatoare Dacia si care va ofera posibilitatea pastrarii garantiei de 3 ani la vopsea si 10 sau 12 la caroserie.

 

   Puteti obtine informatii legate de constattari accidente auto, constatari amibile, documente, cum se procedeaza in caz de accident si asistenta referitoare la asigurari - puncte de constatare, persoane de contact, mod de lucru.